<--Google Webmaster Tool-->

Deur on

Woensdag 3 Augustus 2022

Sjokolade Yskaskaaskoek

150g sjokoladekoekies, fyngemaak

100g botter gesmelt

3 houertjies (3 x 230g) maaskaas – kamertemperatuur

330g strooisuiker

45ml kakao-poeier

300g donker sjokolade, gesmelt

250ml room

1. Spuit losboompan met kleefwerende kossproei. Meng die fyngemaakte koekies en gesmelte

botter saam in ’n klein mengbak. Plaas die koekiemengsel binne-in die koekpan en druk die

bodem van die pan eweredig toe daarmee.

2. Plaas die maaskaas in ’n mengbak en klits vir 1 minuut tot sag. Voeg die strooisuiker en kakao

by en meng goed deur. Klits die gesmelte sjokolade by.

3. In ’n aparte mengbak, klits die room tot styf. Vou die room deur kaaskoekmengsel en skep

dan uit bo-oor die koekiebodem. Verkoel vir minstens 3-4 ure.

Garneer met bessies en sjokoladeballetjies.

Fotokrediet: Also the crumbs please


Lees verder

Current track

Title

Artist