SAKEPROFIEL – 14 FEBRUARIE 2019

Deur on Feb 14, 2019

Russell  du Preez se twee passies is ekonomie en om besighede te stig.  Vandag is hy die eienaar van Russell Stone Group,  die moedermaatskappy van 35 maatskappye wat oor die afgelope 15 jaar opgebou is. In Sakeprofiel gesels Elsje van Jaarsveld met Russell du Preez oor sy beginsels en lewensfilosofie.  

Laai hier af

Lêer Beskrywing Lêergrootte
mp3 OK190214Sake1 6 MB

Laat 'n boodskap
 1. Aubrey Delport   On   Aug 19, 2019 at 8:32 am

  Goeiedag Elsje
  Ek wil vir jou dankie se vir jou puik program.
  Oktober laasjaar luister ek een oggend na n gesprek tussen jou en Russel Du preez en hoeveel liggies het daardie dag wel vir my aangegaanEk was tussen 2 vure 42 jaar iud op daardie staduim gesin ,maar ek was ongelukkig by my werk toksiese baas wat alle eer vat en na niks anders luister nie.En ek sit in my motor en luister eers jul gesprek klaar,Russel fasineer my toe op en wat opvallend is hy se”Hy hou nie van n lee winkel nie” Want daar is altyd n geleentheid.
  Ek maak toe daar die besluit ! !
  Laas woensdag het jy weer met Russel gesels terwyl ek besig was om vir my 50 wagte uniforms tekoop want ja ek het my eie sekuriteits besigheid oopgemaak en dit gaan voor die wind.
  Ek wil vir jou baie dankie se vir die program want anders sou ek glad nie!!
  Blessings.

Laat ń boodskap

Jou e-pos adres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde is gemerk *Current track

Title

Artist