MAAK MY U WEE BEKEND – 19 MEI 2019

Deur on Mei 19, 2019

Dr Johan Otto gesels oor 1 Konings 13

Laai hier af

Lêer Beskrywing Lêergrootte
mp3 WB-190519 52 MB

Laat 'n boodskap
 1. Willem   On   Mei 22, 2019 at 6:55 pm

  Maak my u wee bekend: “n Klompie vra wat my laat kriewel,
  1. My navorsing toon dat die 1611 King James bybel die mees akuraatse bybel is wat ooit uit die Hebrewse en Griekse geskrifte vertaal is na ‘n westerse taal (dit is al bybel wat ek lees en glo) Hoekom gebruik ons sogenaamde Christen kerke ‘n bybel wat uit hoog Hollands vertaal is?? Die Hollandse bybel is weer uit die Duitse bybel vertaal wat weer uit ‘n verskeidenheid ongeverifieerde geskrifte vertaal is.

  2. Godslastering: So drie maande gelede luister ek toevallig (ek besef later dat dit defnitief nie toeval was) na ‘n Sondagmiddag program op RSG, die bespreking was oor homoseksueles in die kerk, se ‘n teologie professor/dosent van die ng sekte die volgende ,
  ek haal sy pressiese woorde aan “daardie ouens wat destyds die bybel geskryf het kon nie voorsien dat daar soveel homos gebore sou word nie” Duidelik die woorde van ‘n gehuurde skaapwagter.
  3. Nuutse vertaling vervang die word naaste met medemens, regtig, satan moet baie lief wees vir die gebruikers van hierdie populistiese 5de vertaling, in my Bybel is my naaste my medegelowige.

  Sal u komentaar waardeer, indien u nie wil komentaar lewer nie sal ek verstaan.
  Groete
  “Ondersoek alles, behou die goeie. verwerp die slegte”

Laat ń boodskap

Jou e-pos adres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde is gemerk *Lees verder

Current track

Title

Artist