19:02:52 ---Day: 1
Pienaar Lochner 19:00 – 22:00
LUISTER AANLYN:

EK WIL WEET

EK WIL WEET – 15 JANUARIE 2017

Faan Rabie en die Wetenskaplikes gesels oor die volgende onderwerpe:  Aleenloper Bye – Prof Erik Holm; Hoog en laag getye – Dr Stoffel Fourie; Fossiel plante – Dr Francois du Rand; Plant wat bloeding stop – Prof Braam v Wyk

 

Laai af 

EK WIL WEET – 25 DESEMBER 2016

Spesiale Kersprogram aangebied deur Faan Rabie

Laai af

EK WIL WEET – 18 DESEMBER 2016

 Faan Rabie en die Wetenskaplikes praat oor die volgende: 1. Miskruier balle – Prof Erik Holm, 2. Klimaatsverandering – Dr Francois du Rand, 3. Klip foto’s – Dr Stoffel Fourie, 4. Staalkonstruksie van ‘n  Strelitsia – Prof Braam van Wyk

Laai af 

EK WIL WEET – 11 DESEMBER 2016

In gesprek  in vandag se program:

  1. Ystervarke wat bas vreet – Prof Braam v Wyk;
  2. Mierleeus – Prof Erik Holm;
  3. Kommentaar op Mierleeus en Ystervarke – Dr Francois Du Rand;
  4. Die Sia Parellie Sateliet – Dr  Stoffel Fourie.

Laai af